Service

Geniet van de beste service op maat

Of u nu een ervaren liefhebber bent of een nieuwsgierige leek, bij ons bent u altijd welkom. Dankzij onze unieke ervaring en kennis, die meerdere generaties terug gaat, bent u steeds zeker van advies op uw maat.

Vindt u het ook zo moeilijk om een gepaste wijn te kiezen bij uw feestmenu? Neem dan voortaan uw menu gewoon mee naar onze winkel, en wij bepalen aan de hand van uw budget een geschikte wijn.

Of bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Ook hiervoor kunt u bij Dewit Wines NV terecht. Wij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling.

Bestel online

Niet iedereen heeft de tijd om langs te komen. Daarom kunt u ook heel makkelijk online uw bestelling plaatsen. Wij leveren uw drank eenvoudigweg aan huis. Zo geniet u zorgeloos van onze kwaliteit.

Service van Dewit

  • Tientallen jaren ervaring en kennis
  • 500,000 flessen op voorraad
  • Voor 12.00 besteld, binnen 2-4 werkdagen in huis
  • Gratis retourneren

Leveringstijd van uw bestelling:

Bestellingen binnen België worden binnen 2 à 4 werkdagen geleverd door DPD.
Leveringen alleen in België aan vooropgestelde leveringstermijnen.

Voor grote en zakelijke bestellingen is de mogelijkheid om uw bestelling af te halen.
Levering op locatie is ook mogelijk

Terugsturen & niet tevreden garantie

Wij doen er alles aan u de juiste kwaliteit te bieden. Is onverhoops uw wijn toch niet naar wens, dan kunt u tot 14 dagen na levering contact opnemen met onze klantenservice om uw bestelling terug te sturen. Samen plannen we dan een datum waarop DPD de wijn bij u kan ophalen. Er kan slechts een datum worden opgegeven en geen tijdstip. Flessen die open zijn geweest worden niet teruggenomen. U mag vervolgens een vervangende wijn uitkiezen, of het bedrag terug laten storten. Wanneer u kiest om het bedrag terug te storten, zijn de kosten voor de terugzending van de wijnen voor uw rekening. Wanneer u kiest voor een vervangende wijn is het terugzenden gratis.